De begeleiding van CALDETAS POWER RETREAT is in handen van Daphne Friederichs en Ton Peters. Op basis van meer dan 15 jaar ervaring met zelfrealisatie en personal coaching hebben Daphne Friederichs en Ton Peters de Caldetas Power Retreat ontwikkeld met meditatieve visualisatie oefeningen, energetisch werk en diverse coaching technieken.

Daphne Friederichs helpt ondernemers en particulieren in diverse groeitrajecten. Hierbij geldt het hart als koersbepaler. Met een achtergrond als organisatie adviseur en coach, brengt Daphne mensen in beweging vanuit intuïtief energetisch inzicht en met compassie. Daphne heeft haar praktijk aan huis waar zij tevens maandelijks inspiratie lunches faciliteert voor een selecte groep van professionals. Zij ontmoeten elkaar aan de lunchtafel voor een boeiend gesprek, ongedwongen en inspirerend; een lunchbeleving om mee te nemen voor zichzelf en voor hun streven. Info: 06-55336507 | Daphne@Friederichs.nl (www.daphnefriederichs.nl)

Ton Peters begeleidt vanuit zijn eigen praktijk voor zelfrealisatie in Almere en op locatie. Ton reikt graag goedpassend gereedschap aan, heldere woorden, eigentijdse reflectie en een milde energie-behandeling om vanuit je bron te leven.(www.tonpeterspraktijk.nl)

Open je krachtbron en ontdek jouw levensstappen o.l.v. Daphne Friederichs en Ton Peters

Daphne Friederichs
Organisatie advies en begeleiding
Van Lennepweg 4
2111 HV Aerdenhout
KvK-nummer 64494748